EVOLVE is the information campaign that brings together the Anti-COVID measures and protocols adopted by Riva del Garda Fierecongressi to guarantee the safety and protect the health of all its stakeholders during Hospitality-Il Salone  dell'Accoglienza  and the other fair and congress events included in its calendar
LEARN MORE

Ospitalità come Stile di Territorio. Come formare gli operatori turistici ad una offerta di" stile"

  • Date:Tuesday, February 2, 2021
  • Hour:10:30 - 11:30
  • Sala:Live Space
  • By:Silvio Barbero, vice presidente UNISG (Università Scienze Gastronomiche di Pollenzo) Testimonianze di: Enrico Crippa, Chef e co-proprieatrio del Ristorante Piazza Duomo di Alba | Mauro Carbone Direttore Atl Langhe Monferrato Roero | Elide Mollo, Chef Ristorante il Centro di Priocca | Anna e Valentina Abbona, Cantina Marchesi di Barolo | Giuditta Gallo, General Manager Relais San Maurizio di Santo Stefano Belbo
  • Moderation:Peppone Calabrese, conduttore Linea Verde Rai 1 - gastronomo
  • Categories:
    • Tendenze
    • Ristorazione